Tudj meg többet a szőnyegeinkről

Ez egy nagy kérdés minden esetben, hiszen amikor perzsa szőnyeg mellett döntünk, akkor elsősorban a kinézete az, ami miatt emellett tesszük le a voksunkat.

Ahhoz, hogy ezt a kérdést megválaszoljuk az érdeklődőknek – mi, akik elkötelezettek vagyunk a perzsa szőnyegek iránt – úgy döntöttünk, hogy alaposan végig járjuk minden olvasónkkal a témát, és megosztjuk gondolatmenetünket.

A végén pedig nem csupán a kérdésre kap minden kíváncsi olvasónk választ, hanem némiképpen segítjük a döntéseket meghozni.

Ahhoz, hogy megfelelő szőnyeget válasszunk, és megértsük, hogy mekkora érték kerülhet az otthonunkba érdemes jobban megismerni a kézi perzsa szőnyegeket és azoknak a fajtáit – ezzel kicsit elmélyülve ezen világ kultúrájában.  
A szőnyegek nem csak díszítik otthonunkat – hiszen melegséget is adnak annak, emellett pedig értéket képviselnek. 

Gondoljunk csak bele, milyen lenne egy szoba, ha csak hideg padlóburkolat lenne rajta – vajon tudnánk-e tartósan zokniban vagy mezitláb szaladgálni? Otthon érezni magunkat?

2019.07.27 13:09
Betty

Ha már szőnyeget veszel, jó tudni, hogy mi kerül a kosaradba.
Senkinek sem mindegy, hogy milyen minőségű, vagy éppen stílusú szőnyeget tesz otthona bármelyik helységébe.

Szeretnénk kiszélesíteni érdeklődőink tudását a perzsa szőnyegekkel kapcsolatban, ezért egy-egy cikkben bemutatjuk a típusokat.

Érdekességek és tudnivalók a Chobi/csobi szőnyegről...

Az előző részben szó esett a leggyakoribb szőnyeg balesetekről. Most szeretnénk további tippeket adni, hogy a kevésbé mindennapos szituációkra is megtalálhasd a megoldást.

Minden háztartásban előfordulhat, hogy egy kisebb baleset éri a szőnyeget. Biztosan veled is megtörtént már, hogy amikor vendégek érkeztek hozzád, akkor kiöntöttek pl. egy kis vörösbort a szőnyegedre. Ha van gyermek a családban, akkor egész jól ismerheted a különféle szituációkat, mint kiömlött, rácseppent, leették, összepiszkolta a házi kedvenc,  gyorsan vissza kell szaladni valamiért cipőben...

Webáruház készítés